Kinderkoor “De Regenboog”

Kinderkoor “De Regenboog”                       

Hallo kids van Stompwijk.

Het is alweer februari en dus de hoogste tijd om jullie allemaal weer op te roepen voor kinderkoor “De Regenboog”. Ons koor zingt (zoals iedereen inmiddels wel weet) als er bijzondere vieringen zijn in de kerk, zoals ook nu het geval is. Wij gaan ook deze keer en natuurlijk weer met superleuke liedjes de aankomende Communieviering van 14 april verzorgen. De repetities vinden plaats op iedere dinsdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur in de kerk dus… vind je zingen leuk, dan ben je van harte welkom.

Wij willen starten op dinsdag 5 maart. Alle kids die kunnen lezen mogen zich aanmelden zodat de teksten gemakkelijk te volgen zijn. Voor die teksten heb je alleen een leuke map (ringband) nodig waar je ze netjes in kunt bewaren.

(Voor de kids die vorig jaar ook meegezongen hebben; neem al je liedjes mee!) Ook worden de liedjes op onze hyves geplaatst zodat jullie die thuis ook nog door kunnen nemen. Het is wel heel belangrijk dat jullie er iedere repetitie bij zijn. Wij hopen weer op een grote opkomst!

Aanmelden (voor 1 maart) is een kleine moeite maar wel een vereiste!!

Dat kan via telefoonnummer: 06-29320018

Groetjes en tot dinsdag 5 maart.

Gerda en Marian