Een nieuw Junior Songfestival gaat beginnen

rocking angelsEen nieuw Junior Songfestival avontuur gaat beginnen…….!

The Rocking Angels gaan dit jaar weer meedoen  met het  Avro’s junior songfestival.

Maar wie zijn the Rocking Angels eigenlijk? Deze club van 6 meiden bestaat uit:  Denise van der Pluijm uit Alphen a.d. Rijn, Veerle uit Leiden, Fabiënne Lamet uit Leidschenveen Den Haag. En uit Stompwijk:  Zoë Granneman, Joysi Olijhoek en Luca Janson. De Angels hebben Denise en Veerle vorige jaar leren kennen via het junior Songfestival, toen de meiden werden uitgenodigd voor de audities in Hilversum.  Dit jaar doen ze met 6 verschillende liedjes mee: Superster, Ongeluk, Bling Bling, Holiday, Hero en Shake it up!

Superster en Ongeluk worden door alle 6 de meiden gezongen.

Bling Bling wordt gezongen door Zoë, Veerle, Denise en Luca

En  Joysi en Fabiënne doen samen mee met de liedjes :

Hero, Shake it up en Holiday (met dit laatste liedje zijn de meiden vorige jaar tot bij de laatste 30 finalisten geëindigd van de totaal 1000 inzendingen ). Superknap natuurlijk.

De meiden hopen dit jaar bij de laatste 8 finalisten te eindigen, zodat we nog langer van ze kunnen genieten tijdens de junior songfestival uitzendingen op tv.

Vorige week hebben we de laatste opnames gemaakt. Eerst de muziek ingezongen en daarna aan het werk voor een paar heuse videoclips. Bling hebben we bij Andrea’s haarstudio opgenomen, omdat Andrea daar natuurlijk veel mooie bling sieraden heeft. Henny heeft eerst nog even met de meiden rondgereden in de auto, waarna hij zich als een ware bodygard over onze “sterren” ontfermde.

Op de website van de Avro kunt u natuurlijk al deze liedjes beluisteren en genieten van de foto en videoclips die bij deze liedjes horen. http://avro.nl/juniorsongfestival/overzicht/audities/   dan de audities van 2013 aanklikken.

Graag willen we onze bodyguard Henny en Andrea ( Andrea’s haarstudio ) bedanken voor de medewerking en voor het ter beschikking stellen van hun winkel/kapsalon.

Superster ben je natuurlijk met een eigen zwembad en jacuzzi, vandaar dat onze superster clip zich in en om het zwembad afspeeld. Aad en Ria, bedankt voor het ter beschikking stellen van jullie sterrendomein. De meiden hebben genoten…

Carmen Olijhoek en Melissa Overdevest