Politieberichten

hennepPolitieberichten

Kleine hennepkwekerij ontmanteld

De politie heeft op dinsdag 26 februari omstreeks 16.00 uur een hennepkwekerij in een woning aan de Dotterbloem aangetroffen. Rond de woning werd al eerder een henneplucht waargenomen. Uit onderzoek bleek dat de 44-jarige bewoner op de eerste etage een ruimte had ingericht voor de teelt van tien grote hennepplanten. De politie heeft de planten en de apparatuur in beslaggenomen. De 44-jarige Stompwijker heeft in het politiebureau een verklaring afgelegd. Hij bekende eigenaar te zijn van de kleine wietplantage. De oogst zou voor eigen gebruik bestemd zijn geweest. De politie heeft proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Gevonden en verloren voorwerpen (herhaald bericht)

Vanaf 17 januari worden de gevonden goederen niet meer opgeslagen bij de politie. De afhandeling van gevonden en verloren voorwerpen zijn met ingang van die datum overgenomen door de gemeente. U dient zich daarom bij het melden van gevonden of verloren goederen te vervoegen bij het gemeentekantoor of de site gevonden of verloren.nl te raadplegen.