Potgrondactie fanfare Juliana

fanfareZaterdag 16 maart, Potgrondactie Fanfare Juliana!!

Als we kijken naar de weersvoorspellingen voor de komende week dan ziet het er goed uit! De lente lijkt nu echt door te gaan breken. Tijd dus om weer eens wat aandacht aan de tuin te besteden. De komende twee weken zijn ideaal om alvast een beetje op te ruimen.. haal bijvoorbeeld de restanten van de planten van vorig jaar alvast weg of maak alvast een leuk plan om uw tuin een beetje op te fleuren.. maar wacht met het echte werk nog heel even!

Want over 2 weken is het weer zover, de jaarlijkse potgrond actie van Fanfare Juliana zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 16 maart.

Ook dit jaar komt de fanfare de potgrond en tuinaarde weer aan huis bezorgen! 

De 40 liter zakken van beide varianten kosten slechts € 3,50 per zak! En dit jaar hebben we maar liefst twee voordelige aanbiedingen voor u! koopt u 3 zakken dan betaalt u slechts 10 euro, en 5 zakken potgrond/tuinaarde voor 15 euro! (alle combinaties mogelijk).

Behalve dat het u een ritje naar het tuincentrum scheelt, sponsort u met uw aankoop natuurlijk ook de fanfare met de aankoop van uw verse potgrond en/of tuinaarde! 

Vanaf half 10 komen wij op 16 maart langs de deuren. Denkt  u die dag niet thuis te zijn of bent u bang ons net te missen en  zo de potgrond aan uw neus voorbij te zien gaan? Geef dan uw bestelling alvast door via een e-mail aan julianastompwijk@gmail.com of een telefoontje naar 06-45944495. Dan kunnen wij er voor zorgen dat er sowieso potgrond bij u bezorgd wordt!

Met muzikale groet, Fanfare Juliana