Theatervoorstelling ‘Stompwijk door de jaren heen’

Theatervoorstelling ‘Stompwijk door de jaren heen’

De afgelopen weken hebben er veel mensen hard gewerkt aan een fantastische theatervoorstelling. Jong en oud kwam samen in het Dorpshuis om van en met elkaar te leren. Kinderen hebben gesprekken gevoerd met verschillende mensen uit Stompwijk. Deze mensen hebben ervaringen uit hun leven in Stompwijk verteld. Er kwamen prachtige verhalen naar voren. Tijdens de hobbyclub werd er hard getimmerd en geknutseld aan een geweldig decor gebaseerd op de jaren ’50, ’70 en 2013. Ook werden er sketches, liedjes en dansen ingestudeerd en zijn prachtige foto’s beschikbaar gesteld.

Op donderdag 21 maart kunt u tussen 16.00 en 18.00 uur naar de uitvoering van deze theatervoorstelling komen kijken in het Dorpshuis.

Kaarten kosten € 1,— per stuk en zijn vanaf woensdag 6 maart verkrijgbaar bij:

– Peuteropvang ’t Peuterparadijs/buitenschoolse opvang de Huifkar aan de van Santhorststraat 1

– Coop supermarkt

– Maerten van den Veldeschool

– Bloemsierkunst ‘De Passie’ 

Jetty Noordzij in het dorpshuis (woensdagmiddag en vrijdagochtend)

U kunt ook op 21 maart kaarten kopen bij de kassa.

(Graag gepast betalen bij de verkooppunten)

U krijgt een verrassend leuk programma te zien over Stompwijk door de jaren heen. In het tweede gedeelte is er een adembenemende circusvoorstelling te zien. Schrijf deze datum dus in uw agenda of op uw kalender en vergeet niet te komen! jan v.d. bos

 

 

 

Meneer van der Bos wordt geïnterviewd door Jens