Het is echt waar gebeurd, hier volgt mijn verhaal

Het is echt waar gebeurd. Hier volgt mijn verhaal.

Het was in 1950, dus al lang geleden, dat ik  onverwachts oog in oog stond met prinses Beatrix en prinses Irene.                                                                                                                

Ieder jaar in het voorjaar gingen we bloemenslingers rijgen van gele narcissenkoppen met een randje rode tulpen er tussen. In het weekend gingen we ze dan aan de straat verkopen. Op een dag stopten er 2 glimmende zwarte auto’s met veel chroom.

Er stapten een man uit en 2 vrolijke meisjes met mooie jurkjes aan. Ze kwamen aan mijn stalletje staan en kochten zo’n mooie slinger van me. Hij werd op de auto vastgemaakt. De man betaalde en ze stapten weer in.

Ik keek de mooie auto’s  nog na en zag dat er AA op  het nummerbord stond. Toen liep ik snel naar huis om het mijn ouders te vertellen. In die tijd was er nog geen t.v. dus kenden we ze alleen van krantenfoto’s, maar  het waren beslist de prinsessen Beatrix en Irene. Ik ben dat nooit vergeten.

Corry Luk- Heemskerk