28e weekendkamp

28e WEEKENDKAMP

AAN ALLE JEUGDLEDEN VAN STOMPWIJK’92

De jeugdcommissies van de afdelingen van Stompwijk’92 nodigen jullie uit voor een sportweekend op het sportpark “Meerhorst” op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2013. Het wordt weer een weekend met volop uitdagingen, spelen en opdrachten. We slapen in tenten en de jongste in kleedkamers. Dit alles met de hulp van enthousiaste leiding.

WIE MOGEN AAN DIT WEEKEND DEELNEMEN?

De leden van Stompwijk’92, die op 1 mei 2013 6 jaar oud zijn t/m de leden die op de basisschool in groep 6 zitten. Dus geen kinderen uit groep 7 en 8.

Dit jaar zijn de inschrijfkosten € 7,50. Dit kan je overmaken op rekeningnummer: 10.55.74.074 ten name van M.E.M. Luiten en onder vermelding van volledige voor- en achternaam.

WAT HEB JE NODIG VOOR HET WEEKEND?

Slaapzak, luchtbed of slaapmatje (geen stretcher), tandenborstel, tandpasta, zeep, handdoek, washandje, kleding en schoenen die vies en nat mogen worden, sportkleding, sportschoenen, sportsokken, ondergoed, pyjama, bord, beker en mes, warme kleding voor ’s avonds, evt. regenkleding, zwemkleding, zaklan­taarn, aantal pakjes/flesjes drinken en maximaal Euro 5,– zakgeld.

WAT IS HET MOTTO?

Dat houden we nog even geheim… dus houd het clubblad en Dorpsketting in de gaten. We verwachten je vrijdagavond 10 mei om 18.00 uur op het sportpark. Je hebt dan al goed gegeten. Zaterdag begint het programma om 7.45 uur. Het kamp is zaterdagmiddag om ongeveer 16.00 uur afgelopen.

HOE KUN JE INSCHRIJVEN?

Je kan je aanmelden via de website: www.weekendkampstompwijk.nl

Zorg ervoor dat je  op tijd wordt aangemeld, na  zaterdag 20 april 2013 nemen wij geen inschrijvingen meer aan. Er kunnen maximaal 120 kinderen aan het weekendkamp deelnemen. Mocht het inschrijven via de website niet lukken dan kan je dit inschrijfformulier invullen en inleveren bij Wendy Gehrmann, v. Santhorststraat 36 in Stompwijk. De betaling van het inschrijfgeld graag wel via het genoemde rekeningnummer voldoen.