Gelegenheidskoers kortebaan

 

Het weer zit niet echt mee maar het kortebaan seizoen gaat zo zoetjes aan toch echt beginnen!! Op 27 april zal de eerste kortebaan van 2013 zal plaatsvinden in Assendelft.

Maar als vooruitloper op dit hopelijk fantastisch seizoen wordt er 2e paasdag op het drafcentrum Alkmaar een gelegenheidskoers gehouden met rijders van alle kortebaanbesturen. Dit houdt in dat een afgevaardigde van een kortebaanvereniging een koers gaat rijden voor zijn of haar vereniging.

Dit jaar zal opnieuw Cees van Veen onze Vereniging “Nooit Gedacht” vertegenwoordigen. Cees is al jaren bestuurslid van “Nooit Gedacht”. Zo is het “besturen” hem niet vreemd. Maar dit was voor Cees niet genoeg. Zijn droom was altijd om een geweldige harddraver te besturen! Hij ging in training bij Bas Crebas, waar hij de gelegenheid kreeg om deze mooie tak van paardensport zich eigen te maken. En het lukt nog aardig ook!

Op 1 april vertegenwoordigt hij onze vereniging met “Cool and Fanatic”!

“Cool and Fanatic” is een nog jonge ruin van 4 jaar oud en eigendom van Hymia BV. Uit 19 starts wist hij 7 keer als eerste de eindstreep te bereiken. Zo heeft Cees echt geen verkeerde voor zijn karretje!

Dus beste lezers… 2e paasdag is de mooie en gezellige drafbaan in Alkmaar een leuk uitje om onze Cees toe te juichen!

Weer eens wat anders als de meubelboulevard!

Namens “Nooit Gedacht”, Conny Oliehoek