Beatz

beatzAprès Ski Feest

Vorige week hielden we het altijd gezellige en uitverkochte Apres Ski Feest! De kaartjes gingen al vroeg dit jaar in het verkoop, en mensen haalden ze snel toen ze in de verkoop gingen! Op de avond zelf bleek iedereen wel zin in een feestje te hebben. De kelder liep al snel vol en nadat dj Kicken zijn plek achter de draaitafels innam, werd het al snel een feest dat menig mens niet snel zal vergeten!

Mix XXL

Aankomende vrijdag 22 maart is er weer Mix XXL! Hier zullen wij een aantal speciale mixjes aanbieden. Wil je een keer iets anders? Kom dan langs en probeer onze mixjes!

Paasfeest

De kaarten zijn onderhand al in de verkoop, maar het Paasfeest komt er ook weer aan! Zondag 31 maart, op 1e Paasdag, zullen onze deuren om 21.00 opengaan voor al het publiek dat er een leuk feestje van wil maken! De kaartjes zijn maar € 5,- en zijn aankomende vrijdag en zondag nog te halen! Wees er snel bij want op is ook echt op!

De agenda voor de komende periode

Vrijdag 22 maart                      Mix XXL

Zondag 31 maart                     Paasfeest (Kaartje € 5,-)

Vrijdag 12 april                        Footloose

Zaterdag 18 april                     Heineken 18+

Wil je meer weten over ons?

Kijk dan op www.beat-z.nl voor de agenda, foto’s van al onze feesten en de openingstijden! Wij wensen jullie een fijne school- en of werkweek en we zien jullie allemaal binnenkort weer!

 

Het Beatz bestuur