Hallo allemaal

Joysi en Fab

Hallo allemaal,


Wij zijn Joysi en Fabiënne wij doen mee aan het juniorsongfestival 2013 en zijn door naar de finale auditie die op zondag 14 april plaats zal vinden in Zwolle!

We deden zondag 1 april de eerste auditie, dat was heel erg leuk! Bij de auditie waren allemaal aardige kinderen en het was heel gezellig. Er stond een grote piano waar we met z’n alle op konden spelen! De jury’s waren Lucia Martas, Do en Charly Luske. We hadden drie liedjes ingezonden met z’n tweeën en ook drie met The Rocking Angels die helaas niet door waren naar de eerste auditie. De liedjes die we met z’n tweeën hadden ingezonden heten: Shake it up, holiday en Hero in my hart. Wij zijn door met ons liedje Shake it up! We hebben echt heel veel zin in 14 april en we hopen natuurlijk dat we naar de liveshows mogen!


groetjes:

Joysi en Fabiënne