Oud Stompwijkse Boys 1 – Oud SJZ 1

Oud Stompwijkse Boys 1     Oud SJZ 1

 

Zondag 14 april 12.30

 

De ‘cracks van weleer’ halen de voetbalschoenen uit de wilgen en zullen deze weer eens onder binden voor een wedstrijd tussen Oud Stompwijk-1 tegen Oud SJZ-1. (Dit als voorwedstrijd voor de derby tussen de huidige 1e elftallen).

 

Op het Stompwijkse kunstgras zijn onze gasten uit Zoeterwoude van harte welkom en zullen 2 teams (leeftijd 35+ en 45+) om de eer strijden!

Om het publiek optimaal te laten genieten van de nog steeds aanwezige talenten worden de 2 wedstrijden (7 tegen 7) tegelijkertijd gespeeld in de breedte van het hoofdveld.

 

Stompwijk ‘92 zal zorgen voor een leuke entourage, muziek, buitenterras en mooi weer. De (nacht-) burgermeesters van Stompwijk, zelf zeer verdienstelijke voetballers, zullen de wedstrijden openen.

U bent van harte welkom.

 

Deze voorwedstrijd begint om 12.30 uur en is om 13.30 u afgelopen.

 

Onder andere de volgende Oud Stompwijkse Boys-1 spelers zullen ‘acte-de-presence’ geven:

 

Gerard van Rijn (k), Ed Knijnenburg (k), Peter van Viegen, Wim Luiten, Frans Luiten, Leon Janson, Rob van Benten, Ronald van Santen, Ronald Meurs, Dirk de Bruin, Jeroen Ramekers, Martijn Ramekers, Marco Olyhoek, Sjaak van der Salm, Marcel van Es, Edwin Vurens, Edwin Develing, Hans van Rhijn (coach) en Mat Keereweer (coach).

 

Disclaimer: de trainers kunnen op het laatste moment nog wijzigingen in hun selectie aanbrengen.

 

Alle spelers worden om 11.45 uur verwacht.

De wedstrijd begint stipt om 12.30 uur.