Stompwijk 92 weekendkamp

Stompwijk ’92 weekendkamp inschrijving van start gegaan

Onlangs werd het startsein voor de inschrijving voor het 28e weekendkamp gegeven. Deze wordt weer gehouden op de gebruikelijke vrijdag en zaterdag na Hemelvaartsdag, 10 en 11 mei. De eerste voorbereidingen zijn gestart.  Het motto is vastgelegd, natuurlijk verklappen we hierover niets, maar het belooft origineel en leuk te worden. Het  gaat erom spannen, want we weten hoe nieuwsgierig de kinderen zijn.

Wie mogen aan dit weekendkamp deelnemen?

De leden van Stompwijk’92, die op 1 mei 2013 6 jaar oud zijn t/m de leden die op de basisschool in groep 6 zitten. Dus geen kinderen uit groep 7 en 8.

Dit jaar zijn de inschrijfkosten € 7,50. Dit kan je overmaken op rekeningnummer: 10.55.74.074 ten name van M.E.M. Luiten en onder vermelding van volledige voor- en achternaam.

Mocht het inschrijven via de website niet lukken dan kan je dit inschrijfformulier invullen en inleveren bij Wendy Gehrmann, v. Santhorststraat 36 in Stompwijk. De betaling van het inschrijfgeld graag wel via het genoemde rekeningnummer voldoen.

Schrijf je snel in via de site www.weekendkampstompwijk.nl want vol is vol. Vergeet niet de financiële verplichting af te handelen want alleen dan is de inschrijving geldig. Let op: de inschrijving sluit op 20 april.

 

28e Weekendkamp

Stompwijk ‘92

 

Het weekendkamp zoekt voor een spel oude of nieuwe schoenen

Heeft u nog oude of nieuwe schoenen, die u niet meer nodig heeft, dan vragen wij vriendelijk deze in een plastic tas neer te zetten bij A. Janson, Dr. van Noortstraat 62B in Stompwijk.

De schoenen krijgt u niet meer terug maar worden na het weekendkamp aan een goed doel gegeven. Het hoeven geen complete paren te zijn. We zoeken minimaal 100 paar schoenen.

Bij voorbaat dank,

 

Groetjes van de

weekendkampstaf