Stompwijk Summerland 2013

Stompwijk Summerland 2013

Over een paar maanden is het alweer zover, Stompwijk Summerland 2013 staat dan alweer voor de deur. Alweer een aantal maanden zijn we druk bezig met de voorbereidingen. De data staan uiteraard al vast, net zoals ieder jaar is het eerste weekend van juli hiervoor gereserveerd. Dit jaar is dat 5, 6 en 7 juli 2013.

De opzet dit jaar zal ten aanzien van vorig jaar enkele wijzigingen bevatten. We zeggen het niet graag maar zoals vele bedrijven, hebben wij ook last van de crisis. Hogere kosten dwingen ook ons enkele aanpassingen te maken in de opzet.

Zo zal de vrijdagavond minder exclusief worden dan voorgaande jaren, maar zeker niet minder gezellig! De zaterdag zal qua opzet vrijwel hetzelfde blijven. Zondag pakken we extra goed uit. Onder het genot van een muzikaal spektakel van een uitzonderlijk goede band, zullen er naast muziek meerdere activiteiten plaatsvinden (trek je bikini/zwembroek maar uit de kast!).

De kaartverkoop gaat dit jaar van start op vrijdag 26 april 2013 om 21.00 uur in Bardancing Beatz. Het gehele weekend zijn er hardcopy kaarten verkrijgbaar in de jongerensoos. Vanaf maandag 29 april zijn, in tegenstelling tot andere jaren, ook online kaarten verkrijgbaar. Wil je dus zeker zijn van een kaartje, zorg dan dat je 26 april voor de deur ligt. Kaarten voor zowel vrijdag als zaterdag kosten € 15,- in de voorverkoop en € 20,- aan de deur (indien voorradig). Let op: bij de online kaartverkoop worden servicekosten berekend.

Wat er dit jaar exact allemaal te beleven is en wie er komen optreden in juli zal aanstaande vrijdag 12 april ‘officieel’ bekend gemaakt worden in Bardancing Beatz. Hierna zal het ook op de website www.stompwijksummerland.nl te zien zijn.

En de terreinindeling…. dat zul je zien in het eerste weekend van juli!

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter en Facebook.

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.stompwijksummerland.nl