Afsluiting Windkracht 6 groot succes

Afsluiting Windkracht 6 groot succes!

Afgelopen woensdag werd het muziekproject Windkracht 6 afgesloten met een concert! Heel veel kinderen uit groep 5 en 6 waren samen met hun publiek naar het dorpshuis gekomen om met de fanfare muziek te maken.  Alle kinderen zongen uit volle borst mee met de fanfare. Het klonk geweldig! Na afloop van het concert konden de kinderen nog wat instrumenten uitproberen en ook dat klonk geweldig (en hard)!

We willen alle leerlingen van groep 5 en 6 en natuurlijk de juffen hartelijk bedanken voor hun inzet  bij dit project! Het resultaat mag er zijn! We hopen dat iedereen het net zo leuk gevonden heeft als wij! Voor iedereen die nu denkt muziek maken dat is iets voor mij, Ik wil bij de fanfare! Organiseert de fanfare:

 

Woensdag 16 april om 16:00 uur

Een Open les in de grote zaal van het Dorpshuis

 

Hier kun je nog een keer alle instrumenten bekijken en uitproberen en je zelfs inschrijven voor proeflessen! Natuurlijk zijn ook de ouders (en andere volwassenen die graag muziek willen maken) van harte welkom!

Kun je niet naar de open les komen maar ben je toch geïnteresseerd in het krijgen van les/ muziek maken met de fanfare ? Bel dan even met Gerda van der Helm om een andere afspraak te maken. Het telefoonnummer van Gerda is 071-8874579 of mobiel: 06-83595916

 

Met muzikale groet,

 

Fanfare Juliana