De laatste koninginnedag

De laatste Koninginnedag die we voorlopig zullen hebben, komt steeds dichterbij. Natuurlijk wordt het een groot spektakel. In de sporthal gaat het dak er een avond eerder al af, met het rockconcert van Stompwijkse bodem.

Bij Fanfare Juliana en de bands, Hekking B Band en Fool Speed Ahead, wordt nog steeds druk gerepeteerd. Nadat de bands vorige week bij de fanfare op bezoek zijn geweest om mee te repeteren, zijn enkele leden van het orkest inmiddels ook bij de bands langs geweest. De samenwerking verloopt goed en wij hebben er het volste vertrouwen in dat het concert spectaculair wordt. De combinatie is voor alle muzikanten nieuw, maar iedereen is razend enthousiast over het resultaat: wat klinkt het goed!

Op maandag 29 april kunt u zelf komen luisteren naar deze bijzondere samenwerking. Het programma is erg afwisselend, waardoor er voor iedereen wel iets van zijn smaak bij zit. Nummers zoals het welbekende Bohemian Rhapsody (Queen), I’d Do Anything For Love (Meatloaf), Ring of Fire (Johnny Cash) en natuurlijk We Will Rock You zullen gespeeld worden op een manier die u nog nooit eerder gehoord heeft. Als u na de optredens van twee bands en een orkest nog steeds geen zin hebt om naar huis te gaan, verzorgt DJ Rowin  ook nog een after party.

Wij hebben zin om te rocken. U komt toch ook?

Maandagavond 29 april – Sporthal Stompwijk – zaal open 20:00 uur