Dankbetuiging

 Na 8 maanden in de ziekenboeg te hebben vertoefd, twee zware operaties ondergaan en 2 x 9 chemo’s hebben we deze week van de arts te horen gekregen, dat de chemo kon worden gestopt en dat ik in september pas terug hoefde te komen. Opgelucht en blij kan ik nu eerst 2 maanden bijkomen en mijn energie weer een beetje op peil brengen en daarna voorbereidingen maken voor vakantie.  

Daarom wil ik nu eerst alle lieve mensen bedanken voor  de vele bezoekjes, bloemen, kaarten en e-mails. Ook de dames die mij iedere maandagmorgen een paar uur ontspanning gaven in de vorm van een potje bridge. Ook bedankt voor het kerststukje en de palmpasen. Geweldig, dat doet je goed.  

Ik weet, dat ik nooit helemaal van dit soort kanker kan genezen, maar de waardes laag houden dat is heel belangrijk. Daarom ben ik ook mijn huisarts zo dankbaar, dat hij mij dezelfde dag nog doorgestuurd heeft naar het ziekenhuis, anders had het voor mij wel eens anders  kunnen aflopen. 

Voorlopig gaan wij 5 maanden zonder chemo of ziekenhuis- bezoek genieten van hopelijk een mooie zomer.  

Allemaal heel hartelijk bedankt, Bea van Bemmelen