gezocht

Gezocht:

Voor mijn man George Hoeks, zoek ik een afbeelding van: de Elektrische Timmerfabriek van de wed. J. Hoeks & Zonen in Stompwijk. Mijn man is een kleinzoon van de wed. Hoeks en de zoon van Nicolaas Hoeks en Margaretha van Veldhuizen, beiden uit Stompwijk. Wij weten dat er een foto of ansichtkaart van moet bestaan en zouden deze graag willen hebben. Met een kopie zijn we ook al blij.

 Wij menen ons te herinneren dat deze foto/kaart afgedrukt stond in het boekje “Stompwijk in oude ansichten”, dat helaas niet meer te koop was toen wij erachter kwamen dat dit bestond. Als er iemand is die dit boekje aan ons over wil doen zijn we ook erg blij, want we weten dat er minstens 2 foto’s in staan van de Stompwijkse boys waar meerdere broers Hoeks op staan. We weten zelfs dat er een Johan wordt genoemd. terwijl het om Nico gaat.

 Bij voorbaat mijn hartelijke dank,

Rolie Hoeks Eijsackers,  Diepenbrockstraat 10, 2671 TH Naaldwijk

tel. 0174 627803