Stompwijk Summerland 2013

Stompwijk Summerland 2013

Over een paar maanden is het al weer zover, Stompwijk Summerland 2013 staat dan voor de deur. Zoals Summerland bekend staat, ook dit jaar een nieuwe en verfrissende opzet. Na vele jaren een exclusieve vrijdag te hebben gehad vonden we het tijd voor iets nieuws en hebben we besloten uit te breiden. 3 Dagen één groot feest, dat is waar dit jaar voor gekozen is. Een super programma en het meest belangrijke, voor ieder wat wils. Vrijdag 5 juli terug in de tijd met de 90’s eve, zaterdag 6 juli oud en vertrouwd en zondag 7 juli een dag waar genieten prioriteit numero uno is!

Het programma ziet er dan ook als volgt uit:

Vrijdag 5 juli ‘90’s eve’ (€ 15,—):

T-Spoon

Dune

The Scooter Experienc

Yellow Claw (@StarBeatz)

 

Zaterdag 6 juli (€ 15,—):

Johannes Rypma

Mooi Wark

Barry badpak

Starbeatz DJ’s

 

Zondag 7 juli (gratis):

Kindermiddag

Buikschuiven

Dj contest

Out of control

De kaartverkoop zal vrijdag 26 april aanstaande om 21.00 uur van start gaan in Bardancing Beatz. Het gehele weekend zijn er ‘hardcopy’ kaarten verkrijgbaar in Bardancing Beatz. De kaarten kosten € 15,- per stuk. Weet jij al zeker dat je beide dagen gaat komen, dan kun je gebruik maken van een zeer aantrekkelijk passe partout van maar € 25,—. Dit jaar zijn voor het eerst ook online kaarten verkrijgbaar. Deze kun je pas kopen vanaf maandag 29 april, dus wil jij zeker zijn van een kaartje zorg dan dat je vrijdag 26 april voor de deur ligt van Bardancing Beatz. Voor meer info over de  kaartverkoop kijk je op de site: www.stompwijksummerland.nl.

 

Dit jaar kun je ook Vrienden van Summerland worden. Zo krijg je een pas die je toegang geeft voor het gehele weekend. Toegang tot de VIP stage in de Starbeatz. Een eigen bar in de Vip stage en nog veel meer!! Nadat dit twee weken geleden bekend werd gemaakt, vlogen de aanmeldingen binnen en had Stompwijk Summerland binnen een dag zomaar 60 vrienden erbij. Ben je nog geen vriend, vul dan snel het formulier in op de website, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Stompwijk Summerland valt zoals ieder jaar in het eerste weekend van juli (5, 6 en 7 juli 2013).

 

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter en/of Facebook.

 

www.twitter.com/_summerland_

 

www.facebook.com/stompwijksummerland

 

www.stompwijksummerland.nl