F1 Stompwijk ‘92 kampioen

                                               

 Afgelopen zaterdag 27 april speelde de F1 van Stompwijk ‘92 de kampioenswedstrijd thuis tegen Voorschoten. Vol spanning gingen de jongens het veld op. Ook de toeschouwers die de wedstrijd van vorige week hadden bijgewoond waren vol verwachting. Vorige week speelden de jongens n.l. uit tegen Voorschoten, dit was een zware en moeilijke strijd die uiteindelijk eindigde in 2-2 gelijk spel.  

Vandaag ging het anders. Het was hard werken, want Voorschoten is een goede sportieve tegenstander, maar het ging goed. De eerste helft eindigde met 2-0 voor Stompwijk. In de tweede helft zijn er vanuit Stompwijk nog 4 doelpunten gescoord waardoor Stompwijk uiteindelijk heeft gewonnen met 6-0. Een super mooi resultaat voor de kampioenswedstrijd. Kay, Renzo, Jens, Stef, Xander, Bart, Jim en Julian gefeliciteerd met deze prijs.

Viola bedankt namens iedereen voor het super leuke, gezellige en leerzame jaar van trainen en coachen en bedankt voor de leuke medailles. Opa bedankt voor het fluiten van onze thuiswedstrijden. Na de wedstrijd kregen de spelers een lekker bakje patat en iets te drinken in de kantine van Stompwijk ‘92 en ook een bosje bloemen mocht niet ontbreken. De ochtend eindigde natuurlijk voor de spelers met een ronde door het dorp op een versierde kar. Iedereen in het dorp kon zien en horen dat de F1 kampioen was geworden. Gerard Pardon