Opening weekendkamp vrijdag 10 mei

Komt allen naar de opening van het weekendkamp

komende vrijdag 10 mei, motto  ‘Let’s Dance’

Wij hebben er zin in, de leiders zijn er klaar voor en de dames van de catering hebben de 2-gangen menu’s samengesteld. De leiders hebben afgelopen week een speciale instructie gehad, duidelijkheid boven alles. Zij zijn van het reilen en zeilen op de hoogte, ook dat de opening van het weekendkamp heel speciaal moet gaan worden. Hiervoor zitten de leiders duo’s zich al suf te denken wat ze zullen gaan verzinnen als opening act. Want een goed begin, is het halve werk. Speciaal voor de opening is er een professionele jury benaderd, die heel veel verstand van dansen heeft.

Let op vaste leiders, vergeet niet de mascotte te maken en mee te nemen en natuurlijk in te zetten. Dubbele punten zijn er te verdienen. Bij een goede opening zou je gelijk een gat kunnen slaan met de andere teams!

Alle belangstellenden zoals ouders, broers en zussen, opa en oma etc. zijn van harte welkom om de opening bij te wonen. Aanvang is om 19 u maar een kwartiertje eerder komen, loont zich absoluut. Be there!.

Het kamp gaat om 18.00uur beginnen. Wij verzoeken alle kinderen dan ook op tijd aanwezig te zijn. Kom niet vroeger want dan zijn we gewoon nog niet klaar. Het hek gaat sharp om 18 uur open. Daarna is het ‘let’s dance’ want we gaan met z’n allen dansen, ieder op z’n eigen manier. Van klompendans tot ballet van hakken tot gabberen.  Voetjes van de vloer, shaken met die heupen en trillen met die billen. Het gaat leuk en spannend worden, maar bovenal, wie gaat de wisselbeker winnen. Welk team weet het meeste van dansen. Welke leiders komen het beste met hun team voor de dag. Want winnaar van het weekendkamp wordt je niet zomaar.

Komende donderdag, Hemelvaartsdag, wordt de tent opgezet bij de kantine. Ouders of leiders die zouden willen helpen, zijn van harte welkom om 20 uur. Hoe meer handen des te gezelliger en sneller het gaat. Om de tent omhoog te krijgen zijn er toch aardig wat handjes nodig.

We verwachten dat de prijsuitreiking rond de klok van 16 uur zal zijn, dit op zaterdag 11 mei. Ouders zijn van harte welkom vanaf zaterdag 14 uur op het sportpark om de laatste spectaculaire activiteiten van hun kinderen te kunnen bewonderen.

Overlast in de avond; vrijdagavond zullen de deelnemers van het weekendkamp een tocht door het dorp gaan maken. Dit zou evt. voor wat overlast kunnen zorgen. Maakt u zich geen zorgen, het zullen de enthousiaste kinderen zijn, die het naar hun zin hebben. Om ong. 23 uur zal het weer rustig zijn. Wij vragen u om begrip, alvast bedankt.

Voor meer info wat betreft het 28e kamp,  www.weekendkampstompwijk.nl 

 

Groetjes van de weekendkampstaf