GLML-Memorial vrijdag 10 mei om 19.00 uur

GLML-Memorial a.s. vrijdag (10 mei) om 19.00 uur

Vorige week is al bericht over de GLML-Memorial, die komende vrijdag (10 mei) weer wordt gereden. De letters in de naam van deze fietstocht staan voor de sportmakkers Gerard Lelieveld en Martin van Leeuwen. Eerstgenoemde is komende vrijdag precies zeven jaar terug overleden, Tinus korte tijd daarvoor.


De fietstocht is bedoeld om nog eens terug te denken aan al degenen, die op een of andere manier een plek hadden en zich hebben ingespannen voor  het sportieve en maatschappelijke leven in Stompwijk. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen.

De vertrekplaats is het Dorpshuis in Stompwijk, waar groepen worden gevormd van 20, 30, 40 en 50 kilometer. Fietsers van de plaatselijke Toerclub Stompwijk zorgen dat u allemaal weer tijdig terug bent. Waar ze ook voor zorgen: de snelheid wordt aangepast aan de groep. Dus s.v.p. geen vrees dat het te hard gaat…

We stellen het erg op prijs als u aanhaakt om met elkaar even terug te kijken en te praten over hen die er niet meer zijn. Een leven zonder aandacht voor de doden is een armtierig leven. Na het fietsen uiteraard een kopje koffie voor alle deelnemers.

 

Organisatiecomité GLML-memorial