Ballenjongen bij ADO Den Haag

bart 2bart 1

Ballenjongen bij ADO Den Haag

Ja, wie wil dat nou niet van? Elke jongen die van voetbal houdt droomt daarvan. Ik zag op facebook dat bofkont Bart deze eer toe kwam in een belangrijke wedstrijd. Daar willen we natuurlijk wat meer van weten. Zie hieronder zijn verslag.

Petra

 

Normaal gesproken kun je bijna nooit ballenjongen worden bij een competitie wedstrijd van ADO, maar doordat ik vorig jaar mee heb gedaan aan de ADO Keepers Academy en ik daardoor nog iets te goed had van ADO mocht ik bij de wedstrijd ADO — Feyenoord ballenjongen zijn. Dit was natuurlijk extra leuk, omdat ADO — Feyenoord altijd een belangrijke wedstrijd is. En dat ze wonnen was wel helemaal super. Je mag de bal ook pas gooien als de spelers dat zelf aangeven.                                                   

Wat ook erg leuk was is dat je de spelers van heel dicht bij ziet. Je kunt echt hun spieren zien en af en toe hebben ze een knal rood hoofd van de inspanning. Vanaf de tribune kun je dat echt niet zien.

Groeten Bart van Boheemen