Man uit Zoeterwoude overleden na ernstig ongeval op N206

ongeval 2ongeval 1

Op weg naar de fysiotherapeut stuitte ik op een ongeval op de Middelweg. Ik werk tenslotte niet voor niets bij een weekblad en heb bovenstaande foto’s met mijn mobiel genomen. Vanuit mijn oogpunt zag ik alleen een auto te water, waarbij de chauffeur de auto had verlaten en aan de overkant stonden de koeien nieuwsgierig toe te kijken. De hierbij betrokken personenauto was geheel verborgen achter de bestelauto. Ik heb gekeerd en om gereden. Pas op de site van Regio 15 wordt duidelijk dat de andere personenauto geheel total loss is. De linker voorkant zit geheel in de prak. Zie verder onderstaand bericht en foto’s op de site van Regio 15.

 

Man uit Zoeterwoude overleden na ernstig ongeval op N206

Op de provinciale weg N206 (Middelweg) heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto en een vrachtwagen betrokken waren. Bij het ongeval is de bestuurder van een personenauto zeer zwaar gewond geraakt en bij aankomst in het ziekenhuis overleden.
Door een nog onbekende oorzaak kwamen de personenauto en vrachtwagen frontaal met elkaar in botsing op de N206 tussen Zoetermeer en Stompwijk. Door de aanrijding kwam de personenauto op het naastgelegen fietspad tot stilstand; de vrachtwagen belandde in een kleine sloot aan de andere kant van de weg. Het personeel van de ambulancedienst heeft de bestuurder gereanimeerd en werd daarbij geassisteerd door het Mobiel Medisch Team.

Het slachtoffer is met spoed en onder begeleiding van politiemotoren in kritieke toestand overgebracht naar het Medisch Centrum Haaglanden, locatie Westeinde. De man bleek bij aankomst in het ziekenhuis te zijn overleden.
De chauffeur van de vrachtwagen is met lichte verwoningen naar het ziekenhuis vervoerd.

Zie www.regio15.nl

 

Petra Oliehoek– van Es (en Regio 15)