Sluiting kantine Stompwijk92

Sluiting kantine Stompwijk ‘92

Beste leden van Stompwijk ’92, kantinemedewerkers en dorpsgenoten. Vanaf maandag 13 mei is de kantine gesloten. Afgelopen maandag zijn de eerste werkzaamheden van start gegaan. Op het terrein achter het terras is een container geplaatst die dienst gaat doen als noodvoorziening.

Vanuit deze noodkantine kunnen wij u uitsluitend voorzien van koffie, thee, frisdrank, wijn en bier. Alle dranken worden geserveerd in plastic glazen en bekers want in de noodkantine kunnen wij niet beschikken over de vaatwasser en spoelbak. In deze unit is het niet mogelijk een bakgelegenheid te creëren. Wel is het mogelijk om buiten te bakken, bijvoorbeeld in geval van evenementen, in de losse friteuse.

Wij beseffen dat een en ander het nodige van u zult vergen maar vertrouwen erop dat het goed gaat komen.

Intussen gaan wij ons uiterste best doen om een mooie nieuwe kantine neer te zetten. Eind augustus hopen wij u allen in de vernieuwde kantine te ontmoeten!

Namens de kantine verbouwingscommissie:

Ton Veenhof