parochieberichten

Weekvieringen in de RK Parochiekern  H. Laurentius

Woensdag    15 mei                       09.00 uur           kerkschoonmaak

                                                   19.30 uur           Pinksternoveen met koorzang.Voorganger Mw. Marianne Turk

Donderdag   16 mei                       19.00 uur           Rozenkransgebed Voorganger Jan v. Rijn

Zaterdag      18 mei                       19.00 uur            geen viering.

Zondag        19 mei                       11.00 uur            1e pinksterdag, eucharistieviering met parochiekoor.

`                                                                   voorganger pater van Ulden

Maandag     20 mei                        11.00 uur           2e pinksterdag geen viering

 

Misintenties

Zondag 19 mei, 11.00 uur  voor de overleden weldoeners van de parochie, Cornelis Caspers jaargetijde, Nico v. Boheemen, Jan v.d. Krogt, Piet       Roeling, Cor Janson, overleden broers en zussen, Bertus v. Vliet, overleden ouders v. Vliet – v. Leeuwen, Gé Hoogervorst, Jan Koevoet, Jan Kerkvliet, Leen en Josien Olsthoorn – Lourens, Arie, Kees, Marie en To Olsthoorn, Arend en To v.d. Voort – in ’t Veen, Gerarda de Jong – van der Poel, Francisca Overdevest – Nederpelt, Dora Disseldorp – Luk, Cor en Nel Verhagen – Kerkvliet, Miep Mooijman – v. Veen, Wim Suijten, Herman Bennis.

 

Kerkhulpen                            Kosters          Lectoren          Misdienaars

 

woensdag    15 mei    19.30 u    A.v.S            Lia de J.             geen

 

donderdag   16 mei    19.00 u    A.v.S            Jan v. Rijn          geen                             

 

zaterdag      18 mei    19.00 u    Adriaan H.    geen                  geen

 

Zondag        19 mei    11.00 u    Adriaan H.    Jan v. Rijn          Bart v. S/   Simon v. Es

 

Kerkschoonmaak,  Woensdag 15 mei om 09.00 uur gaat de schoonmaakploeg de kerk weer schoonmaken, met alle bouwactiviteiten in de pastorie is het weer hard nodig. Als u hierbij een handje wilt helpen, dan bent u van harte welkom. De koffie met staat weer voor u klaar.

 Werkgroep Schone Kerk

 

Meimaand Mariamaand Donderdag om 19.00 uur komen we weer bijeen in de kerk om een half uurtje, alles wat ons bezig houdt en bezwaart aan God onze Vader, voor te leggen. En we roepen daarbij de voorspraak in van moeder Maria door het bidden van het rozenkransgebed. Hopelijk wilt u een half uurtje vrij maken om naar de kerk te komen en met ons mee te bidden U bent van harte welkom.

 Jan van Rijn

 Het jaarlijkse uitje voor de Misdienaars      

Het jaar loopt weer ten einde en de vakantie staat weer voor de deur.  Dat betekent voor de misdienaars het jaarlijkse uitje als dank dat ze er toch weer iedere week zijn om de kerkdienst te dienen. Om dit uitje mogelijk te maken wordt er deze week op zondagmorgen 19 mei aan het einde van de viering een deur collecte gehouden.  We willen u alvast bedanken voor u bijdragen.

 Namens de werkgroep van de misdienaars