Ton en Agnes bedankt

Ton en Agnes bedankt!

Zoals bekend is Ton Veenhof de voorzitter van de kantine verbouwingscommissie. Hij is de man aan wie we te danken hebben dat we zoveel sponsorgeld hebben binnengehaald. Deze taak is hem dan ook op het lijf geschreven. De financiering van de kantine is nu rond en Ton zijn taak is hiermee afgerond, zoals hij zelf zegt. Deze week gaat de sloop van de oude kantine van start. Aankomende donderdag vliegen Ton en Agnes naar hun familie. Wij zullen vanuit Stompwijk zoveel mogelijk verslag uitbrengen aan Ton over het verloop van de diverse stadia. Ton namens ons heel erg bedankt voor alles wat je voor de commissie hebt betekend. Ook Agnes bedankt voor je support in de periode van vergaderen en de vele werkzaamheden waarin je Ton hebt bijgestaan, vooral de laatste week. Ook waren er de afgelopen weken wat zorgen over de gezondheid van Ton. Gelukkig ziet alles er goed uit en kunnen jullie van een welverdiende vakantie gaan genieten.

Ton en Agnes wij wensen jullie een hele fijne tijd toe in goede gezondheid. Tot ziens in augustus!

Namens de kantine verbouwingscommissie:

Tom, Jokelien, Ria, Ruud en Carla