Walking Dinner

walking dinner

Walking-Dinner !!!!!!!!!

Wat een geweldige avond afgelopen vrijdag 3 mei

Deze laatste activiteit van de verbouwingscommissie, het afscheidsdiner, was een zeer daverend succes. Het initiatief hiervoor kwam van de club van 100 en werd door de club gefinancierd. De opbrengst komt ten goede van de verbouwingscommissie, hetgeen een flinke stap vooruit geeft aan de totale begroting. Wij danken de club voor deze steun.

Met 75 personen aan keurig gedekte tafels was het een waardig afscheid van het 20 jaar oude meubilair, dat wil niet zeggen, dat dit alles op de schroothoop gaat, integendeel. Alle meubels incl. bar worden hier en daar in Stompwijk ondergebracht en hergebruikt. Het zou zomaar kunnen dat u het nog ergens tegenkomt.

Wij willen iedereen bedanken die aan deze gezellige avond hebben meegeholpen, o.a. de Passie voor de fraaie bloemstukken.

en tegen Theo zou ik willen zeggen: DANK U VOOR DE BLOEMEN !!

 

Namens de commissie, Ton Veenhof