parochieberichten

Overleden de heer Cock van Geijlswijk in de leeftijd 87 jaar

 

Weekvieringen in de RK Parochiekern  H. Laurentius

Donderdag    13 juni  19.00 uur      Avondwake voor Cock van Geijlswijk.

Vrijdag         14 juni  14.00 uur     Gebedsviering voor Cock van Geijlswijk    waarna Crematie in de MeerBloemhof te                                                                            Zoetermeer. Voorganger diaken G. Clavel

Zaterdag      15 juni  19.00 uur      Gebedsviering met EMS koor Voorganger Mw. Marianne Turk

Zondag       16 juni  11.00 uur       Gebedsviering met samenzang. Voorganger Mw. Marianne Turk

Misintenties.

Zaterdag 15 juni 19.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Jan v. Rijn, overleden ouders v. Rijn – v. Swieten, overleden ouders v.d. Hulst – Kempen, Leo Luiten, Sjaak Vurens, Rie Granneman en Theo van Geijlswijk.

Zondag 16 juni, 11.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Francina Overdevest – Nederpelt jaargetijde, To v.d. Bos de Vrede, Martien v.d. Bos, Nico v. Boheemen, Piet Roeling, overleden fam. Klijn – Lexmond, Bert de Jong en Lena de Jong – v.d. Geest, Gerard Pijnaker, Annie v.d. Burg v.- Veen, Gé Hoogervorst, Magda v. Santen – v. Paassen, Leen en Josien Olsthoorn – Lourens, Arend en Toos v.d. Voort – in ’t Veen, Gerarda de Jong -van der Poel,  Cor en Nel Verhagen – Kerkvliet, Miep Mooijman – v. Veen, Frans Groen in ’t Woud, Wim Suijten, Herman Bennis, Rie Granneman en Theo van Geijlswijk.

 

Kerkhulpen                                   Kosters           Lectoren        Misdienaars

 

zaterdag      15 juni   19.00 u           John O.          geen                  geen

 

Zondag        16 juni    11.00 u          John O.          Jan v. Rijn          geen