Zomerconcert Fanfare Juliana

Zondag 23 juni, zomerconcert Fanfare Juliana!

Nu de zomer zich zo nu en dan al even laat zien, zit het repetitie seizoen van de fanfare er al weer bijna op. Na de zeer succesvolle koninginnenach heeft de Fanfare zich gericht op het Zomerconcert! Gezellige zomerse muziek die we ten gehore zullen brengen op een hopelijk zomerse middag. Wij hebben alvast goed weer besteld!

Ook tijdens dit concert zullen er weer een aantal zeer bekende melodieën te herkennen zijn. Tijdens de James Bond medley laten wij de beste tracks, bekend uit de verschillende films, aan u horen. Dit keer aangevuld met de laatste nieuwe soundtrack, Skyfall!

Het concert begint zondagmiddag om 14.00 uur, met mooi weer zitten we buiten voor het Dorpshuis! (mocht het slecht weer zijn dan zal het concert in het Dorpshuis plaatsvinden).


Tot dan! Muzikale groeten, Fanfare Juliana