Winnaar ballonnenwedstrijd is bekend

2013.foto winnaar ballonnenwedstrijd

Op 30 april werden er tijdens de festiviteiten in Stompwijk zo’n 250 oranje ballonnen opgelaten. Al snel kwamen de eerste kaartjes terug met daarop felicitaties van onze oosterburen voor onze nieuwe koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Tot voor kort geleden druppelden er nog steeds kaartjes binnen die in sommige gevallen zelfs hebben geleid tot een heuse brief wisseling. Zo kreeg Davy van der Meer een lange brief uit Duitsland van de veertienjarige Pia die uit haar slaapkamerraam ’s morgens vroeg zijn kaartje meteen in de tuin zag liggen. Zelf had ze ook wel eens meegedaan aan zo’n wedstrijd maar helaas was haar kaartje nooit teruggestuurd en vandaar dat zij het juist zo leuk vond om Davy een brief terug te schrijven met foto’s van haarzelf erbij.

 Ook de winnaar van dit jaar kreeg niet alleen zijn kaartje terug maar daarnaast een speciaal briefje er bij van degene die het kaartje gevonden had, dit briefje begon met de vriendelijke woorden ‘Lieber Paul’. Zijn ballon was nog voorbij de stad Hamburg in Duitsland gevonden en had ruim 541 kilometer (!!) afgelegd. Afgelopen vrijdag hebben wij Paul Rotteveel daarom verrast met een heerlijke slagroomtaart met een afbeelding daarop van de reis die zijn ballon had afgelegd. De Stichting Oranjefeesten feliciteert deze winnaar van harte met het winnen van de ballonnenwedstrijd.

Wilt u nog even nagenieten en de foto’s van Koninginnedag terug zien? Op de site van www.stompwijk.nl onder het kopje instellingen vindt u de SOS met daarbij alle foto’s van het afgelopen jaar.