Avondvierdaagse “Klavertje Vier” 9 tm 12 juli

Avondvierdaagse “Klavertje Vier” 9 t/m 12 juli 2013

Dit jaar organiseert Toerclub Stompwijk voor de 15e  keer de avondfietsvierdaagse “Klavertje Vier”.

De inschrijving, de start en de finish zijndit jaar in de tent bij sporthal “Meerhorst”.

Vorig jaar zijn we aan de wensen van de deelnemers tegemoet gekomen en zijn er twee routes per avond uitgezet. Een route van ± 15 kilometer en een route van ± 25 kilometer. Dit was een succes. Ook dit jaar zijn er voor iedere avond twee nieuwe routes uitgezet en is er een controlepost waar men even kan pauzeren. Op de vrijdagavond ontvangt iedereen die vier avonden heeft gefietst een mooie herinnering.

Uiteraard zijn ook de scootmobielen welkom. Er is er elke avond wel een route die voor de scootmobiel geschikt is.  Zet 9 t/m 12 juli in uw agenda en die van uw (klein)kinderen om op de fiets te genieten van de prachtige omgeving van Stompwijk.

Toerclub Stompwijk