Aftellen voor SCW Vlietland

 vlietland 1 vlietland 2

Aftellen voor SGW Vlietland

Wandelt of fietst u wel eens een rondje door Vlietland? Dan is de kans groot dat u daar deze week een bijzondere drukte aantreft. Een team enthousiaste vrijwilligers van de Blesruiters en zustervereniging Koningin Emma uit Wassenaar zijn sinds maandag neergestreken in het recreatiegebied om de Samengestelde Wedstrijden voor te bereiden.

Parcoursbouwers zijn druk aan het zagen en timmeren, de prefab-hindernissen komen weer uit de opslag en worden op de juiste plek neergezet. De catering zet de tent op en richt de bar in, het secretariaat maakt de laatste startlijsten, enz, enz. In een tijdsbestek van nog geen week verschijnt een compleet strodorp en een cross-parcours met zo’n 30 hindernissen. Zaterdag 29 juni, ’s ochtends vroeg om 8.00 uur, rijdt de eerste ruiter de dressuurring in. Vanaf 11.00 uur start echter het echte spektakel: dan gaat de eerste combinatie van start in het springparcours en aansluitend de cross-country. Op zondag 30 juni start de cross om 9.00 ’s ochtends, en is de laatste finish gepland rond half 6 ’s avonds.

We hopen natuurlijk op veel bezoekers en supporters. Meer informatie en het programma zijn te vinden op: www.eventingzuidholland.nl.