Summerland kindermiddag

Wereld Wonder Kindermiddag  

Het komt steeds dichterbij en over 2 weken is het weer tijd voor de Summerland Kindermiddag. Zoals bekend is het thema dit jaar ‘Disney Dreams!’ Daarom zijn wij benieuwd wie van jullie een favoriet sprookjesfiguur heeft, misschien wel Assepoester, Spiderman of Peter Pan? Misschien heb jij van jouw favoriet wel een mooi dekbed of een broodtrommel… Maar wij hopen dat jullie ook verkleedkleding hebben van een mooie of stoere sprookjesheld! Zoals altijd is de Wereld Wonder Kindermiddag op de zondagmiddag van Summerland. Hopelijk wordt dit eerste weekend van juli een prachtig begin van de zomer. Dit jaar zal een spannende show met echte Piraten de opening zijn. Hierna kun je jezelf laten schminken als 1 van de 101 dalmatiërs of misschien wel als Tijgertje uit Winnie de Poeh. Ook het knutselen en iets lekkers om te eten en drinken zullen niet ontbreken. De kindermiddag is voor iedereen, vriendjes, vriendinnetjes en ook neefjes en nichtjes zijn welkom en natuurlijk is deze middag gratis. Dus kom 7 juli gezellig langs! 

 

Groetjes van de meiden van de Kindermiddag