De grote Stompwijk quiz!!

stompwijk quiz

De grote Stompwijk quiz!!!

Op de zondagmiddag van Summerland gaan we testen hoe het met  de kennis over ons prachtige dorp gesteld is. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een uitgebreide quiz met beeld en geluid in elkaar gezet.  We gaan op zoek naar degene die de meeste kennis over ons dorp bezit, deze persoon zal beloond worden met een mooie prijs.

Tijdens de quiz zullen er vragen over het heden en verleden gesteld worden. Doordat we met verschillende categorieën werken zullen de vragen  heel gevarieerd zijn. Op een educatieve manier  zullen we de vragen doorlopen en gelijk het antwoord geven. Meedoen aan de quiz is geheel gratis, zorg er wel voor dat je er op tijd bent, anders  grijp je misschien wel naast die mooie prijs.

Naast dat we d gene zoeken die het meeste over Stompwijk weet,  proberen we u ook  iets bij te brengen over het dorp van het dorstige hert, de slechte weg, de Hoge Brug, Het Blesse paard, de Drie Molens, de Ringvaart, Stompwijk ‘92, de paardendagen, schuurfeesten,  polders, gemalen, de Gaanders,  ons kent ons, St. Laurentius, de Meerlaan, Nut en Vermaak, de Maerten van de Velde school, Jack Overdevest, de Krom, de Gouden Leeuw, weekendkamp, de Vogelplas, de Dorpsketting, Het Dorpshuis, Asafoetida, Stompwijks kwartiertje  en natuurlijk Stompwijk Summerland.

 

De grote Stompwijk quiz!!! : Zondag  15.30 uur