parochieberichten

Weekvieringen in de RK Parochiekern  H. Laurentius

Zaterdag 06  juli 19.00 uur Geen viering

Zondag   07 juli  11.00 uur Eucharistieviering met parochiekoor

`                                 Voorganger pastor L. Banning

Misintenties

Zondag 7 juli, 11.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Arie en Rika v. Santen – Verhagen, Nico v. Boheemen, Gerardus en Anna v. Santen – Arkestein, Nel Janson – v. Kassel, Antoon v. Haastregt, overleden Fam. v. Arend – Warmerdam, Toos v. Boheemen – Warmenhoven, Kees v. Dijk, Jan Kerkvliet, overleden ouders v. Boheemen – v.d. Krogt, Adrianus en Wilhelmina v. Wijk – Ham, Gerarda de Jong – van der Poel, Cor en Nel Verhagen – Kerkvliet, Miep Mooijman – v. Veen, Wim Suijten, Herman Bennis, Rie Granneman, Theo van Geijlswijk, Cock v. Geijlswijk, Ger Groeneweg – Luk, Hennie Peters, Pastoor Bert v.d. Plas.

 

Kerkhulpen                                           Kosters                     Lectoren                         Misdienaars

Zaterdag     06 juli   19.00 uur                John O.                     geen                                    geen

Zondag       07 juli   11.00 uur                John O.                     Cees Bergen                         Ashley Janson Inge Rotteveel

 

Kerkschoonmaak  

Woensdag 10 juli gaan wij weer de kerk schoonmaken, een ieder die hier bij een helpende hand wil toesteken is van harte welkom. Vanaf 09.00 uur starten wij met de werkzaamheden, de koffie met? is voor onze rekening. Graag tot ziens.  

Werkgroep Schone Kerk  Corrie v. Santen – Wortman