Burgemeester van Stompwijk, Marcel Zuidgeest 50 jaar

marcel

Burgemeester van Stompwijk, Marcel Zuidgeest 50 jaar

Ja ja, het is echt waar. Stompwijker Marcel Zuidgeest ziet vrijdag 12 juli Abraham. Dit heugelijke feit is een berichtje in de Dorpsketting waard. Marcel is een trouwe fan van veel Stompwijkse activiteiten. Hij is jaarlijks op de kermis aanwezig (welke Stompwijker niet), fluit als scheidsrechter iedere zaterdag bij het voetballen, heeft 6 januari van dit jaar meegedaan aan de Meerhorstloop (5,6 km in 45:12 minuten) samen met zijn grote vriend Martin Spruit, carnaval wordt uitbundig meegevierd en bij een BBQ is hij ook altijd van de partij, ongeacht welke vlag er uithangt.  Via deze weg wenst heel Stompwijk Marcel een hele fijne dag en dat er nog veel jaren mogen volgen voor de Burgemeester van Stompwijk.

 

Marloes Kerstens-Zuidgeest