Extra handen nodig in Stompwijk

extra handen

Extra handen nodig in Stompwijk!

Zeg Multiple Sclerose (MS) en veel mensen denken aan een rolstoel en een spierziekte. De chronische ziekte, die het zenuwstelsel aantast, komt maar moeilijk van vooroordelen af. Tijd voor actie, besluit Pamela Zaat van het Nationaal MS Fonds. In november wordt de MS Collecte met zo’n 34 collectanten georganiseerd. “Wij zijn dolblij met dit aantal collectanten! Maar om bij iedere voordeur aan te bellen, zijn er zeker 295 collectanten nodig”, zegt Pamela Zaat, coördinator bij het MS Fonds. Pamela is sinds 2006 actief voor het Nationaal MS Fonds en is landelijk verantwoordelijk voor de organisatie van de MS Collecte.Extra handen gezocht “Het Nationaal MS Fonds zoekt hulp in Leidschendam, Stompwijk en Voorburg. Het zou mooi zijn als we daadwerkelijk bij elke voordeur kunnen aanbellen.“ Aanmelden kan bij Pamela Zaat, pamela@nationaalmsfonds.nl of via 010-5919839 Voor meer informatie: www.nationaalmsfonds.nl De collecteweek is van 18-23 november.