Stompwijk Summerland 2013

Stompwijk Summerland 2013

Het eerste weekend van juli is weer voorbij en dat betekent dat Stompwijk Summerland 2013 ook weer voorbij is. Het was weer een erg gezellig en leuk weekend.

We begonnen dit weekend met de vrijdagavond. We wilden het dit jaar iets anders aan pakken dan andere jaren en besloten het feest groter te maken. Dit was een groot succes het was bijna helemaal uitverkocht. Dit jaar was het thema 90’s eve. Artiesten zoals: T-Spoon, The Scooter Experience, Dune en Yellow claw maakten de avond helemaal compleet.

Zaterdagavond trapten we af met het foute uur. Toen Barry Badpak kwam werd het al snel druk in de Starbeatz. Het dak ging er af toen onze eigen Gentleman SPY op kwam treden. DJ Nilo sloot af in de Starbeatz en dat de zaterdagavond weer een topfeest was is een feit.

In de tent begon Johannes Rypma, deze Fries bekend van The Voice of Holland, wist de sfeer er meteen al goed in te brengen. Rond de klok van 24.00 uur kwam Mooi Wark het podium op. Deze band uit Drenthe weet als geen ander hoe je het publiek moet vermaken. Dit was dan ook de ultieme afsluiter van de zaterdagavond.

Zondagmiddag begon om 13.00 uur met de Wereld Wonder-kindermiddag. De kindermiddag was zeer geslaagd en er waren nog nooit zo veel kinderen op de kindermiddag als dit jaar.

Om 15.30 uur begon het buikschuiven, dankzij het warme weer was dit een groot succes. Ook de Stompwijk Quiz startte om 15.30 uur en was rond een uurtje of 16.30 afgelopen.

Rond de klok van 18.00 uur was het de buurt aan de band Out of Control. Deze energieke en enthousiaste  band weet als geen ander hoe je er een feestje van moet maken en was dus ideaal om de zondag middag af te sluiten. In de Starbeatz sloot DJ Nilo af.

Kortom het was weer een groot succes!!! Bedankt voor het komen allemaal!!

Op naar Stompwijk Summerland 2014