Voetbaltraining voetbalseizoen 2013-2014

Het nieuwe voetbalseizoen begint alweer over 5 weken. Op zaterdag 31 augustus begint de eerste training van de F jeugd van 9:30 tot 11:00u en van de E jeugd van 11:00 tot 12:30u. Tevens wordt dan de teamindeling bekendgemaakt. De mini F heeft de eerste training op woensdag 4 september om 17:00u.

De overige jeugd- en juniorenelftallen beginnen veelal met hun eerste training in de laatste week van augustus. Bekend is dat de C1 ( Peter Jacobs) traint op woensdag 28 augustus en de D1 (Hans van Benten) op zaterdag 24 augustus. De trainers brengen hun spelers op de hoogte wanneer de eerste training begint. Als er meer trainingen bekend zijn, dan zal dit op de site en in de Dorpsketting worden gepubliceerd.

Fijne zomervakantie!  

Jeugdcommissie Stompwijk ‘92