bibliotheeknieuws

Cadeautje van de bibliotheek: een selectie eBooks voor op vakantie  

De Bibliotheek geeft haar leden tijdens de vakantieperiode een cadeautje: de VakantieBieb app. Met de app zijn ruim 50 eBooks te lezen. De app. is te vinden in de App. Store en Google Play Store en te downloaden op tablet en smart Phone. De gebruiker kiest een aantal eBooks, die in een virtuele boekenkast komen te staan. Het aanbod varieert van thrillers en kinderboeken tot streekromans en korte verhalen. Een internetverbinding voor het lezen van deze eBooks is na het downloaden  niet meer nodig. Het aanbod van de VakantieBieb app. is t/m 31 augustus beschikbaar.  

eBooksticks

Naast de VakantieBieb app. leent de Bibliotheek aan de Vliet ook eBooksticks uit. Dit zijn USB-sticks met vijf tot acht eBooks rond een thema. Zo is er bijvoorbeeld de Moordstick, de Lekker lezenstick en de Wereldmeidenstick. De eBooks op de stick zijn leesbaar op eReader, tablet, smart Phone en op de computer. Via de computer zet u de eBooks eenvoudig over naar uw leesapparaat. De eBooksticks zijn voor bibliotheekleden gratis te leen voor de periode van 1 week in de locaties Leidschendam, Rijswijk en Voorburg.

Ga naar www.bibliotheekaandevliet.nl/ebooks voor meer informatie over het eBook aanbod van de bibliotheek.