Aanmelden nieuwe seizoen

IJSCLUB ‘NUT EN VERMAAK’

Hoewel de temperaturen op dit moment nog niet direct aan schaatsen doen denken, opent de Uithof over 8 weken haar deuren al. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn inmiddels al volop gaande.

We hebben op onze trainingsuren op de Uithof voor senioren nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Was je ooit al lid van onze club, maar gestopt vanwege studie of werk en zou je wel weer eens wat willen doen, of schaatste je tot nu toe recreatief en lijkt het je leuk om in groepsverband te trainen, meld je dan bij ons aan.

Op maandagavond (21.15 – 22.30 uur) en op woensdagavond (22.00-23.15 uur) zijn onze trainingsgroepen actief en is er ruimte voor nieuwe aanwas. Heb je interesse laat je dan verder door  ons informeren: (www.ijsclubstompwijk.nl).

Aanmelden kan via het bijgevoegde inschrijfformulier.

 Zomertraining bijna weer van start  

De conditietraining ligt nu nog even stil, in verband met de zomervakantie, maar gaat binnenkort weer van start. Vanaf dinsdag 13 augustus tot aan het begin van het nieuwe seizoen kan de conditie worden aangescherpt.

Locatie: trainingsveld Stompwijk’92

Tijdstip: 19.00 uur

Namens IJsclub Nut en Vermaak Tom de Haas