Nieuwsbrief augustus no. 2

Katholieke  Bond van Ouderen   te  Stompwijk

 Nieuwsbrief  augustus no. 2

 Start soos activiteiten.

Dames kaartenmakers opgelet !

Op dinsdag 20 augustus begint de KBO- Soos weer. Zoals de meesten van jullie wel zullen weten, zijn Jeannette Develing en Corrie Luk gestopt met het 3 D kaarten maken. Maar wij gaan hier gewoon mee door. De KBO zorgt voor de materialen en u kunt uw eigen kaart maken.

Nieuw idee?

Wellicht zijn er thuis nog dames die het wel gezellig vinden om onder het genot van een kopje koffie of thee hun brei, haak, of borduurwerk mee te nemen om in een leuk gezelschap de middag door te brengen.

Kom gerust eens kijken, alles mag, niets moet, eenmaal binnen en u blijft komen.

Ouderen in beweging

Dinsdag 3 september om 13.10 uur beginnen wij met ouderen in beweging, heeft u zich nog niet opgegeven! 071-5804342, u bent van harte welkom.

Vaartocht met KBO Zoeterwoude.

Donderdag 12 september gaat de KBO Stompwijk en Zoeterwoude weer varen met Groene Hart Cruises. Deze keer varen we naar Haarlem. Tijdens de gebruikelijk koffie met wat lekkers, genieten we van het voorbijtrekkende landschap. Na de heerlijke lunch kunnen wij een uurtje de stad in om deze te bezichtigen en de benen te strekken. De kosten bedragen € 42,50 per persoon. Opgeven en afrekenen bij de secretaris tot 6 september 071-5804342. Let op wij hebben 40 plaatsen ter beschikking, uit ervaring is er veel belangstelling voor de tocht dus vol is vol.

50 + beurs in Utrecht woensdag 17 september

Bij voldoende belangstelling kunnen de KBO – leden georganiseerd naar deze beurs. Het vervoer kan met de OAD plaats vinden. Bij 10 personen komt de bus naar Stompwijk. De beurs is dagelijks open van 10.00 uur tot 17.00 uur De kosten bedragen bij alleen beurs en vervoer bezoek € 25,00 per persoon.

Met beurs bezoek + concert en vervoer betaalt u € 37,50 per persoon.

Met het laatste arrangement komt u om ongeveer 11.30 uur in Utrecht aan en vertrekt u 19.30 uur weer naar de plaats van vertrek.

Voor verdere informatie en meer mogelijkheden, kijk in de nestor of op

www.50plusbeurs.nl Opgave onder voor behoud bij Antoon v. Santen 071-5804342. Tot 30 augustus.

RABO – Sponsor fietstocht

RABO – sponsor fietstocht, denk aan de KBO- Stompwijk  inschrijfnummer 3 

Start bij de sporthal 22 september voor verschillende afstanden.

 

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur van KBO – Stompwijk