Grootste collecte ooit blijft nodig

Grootste collecte ooit blijft nodig

KWF start collecteweek op 2 september 2013

Op maandag 2 september gaat de grootste collecte van Nederland weer van start.  In deze week staan 100.000 vrijwilligers op tegen kanker om zoveel mogelijk geld op te halen. Een enorme operatie die van levensbelang is. Immers hoe meer collectanten geld inzamelen, hoe groter de opbrengst is en hoe meer geld er is voor onderzoek en meer genezing.

Kanker is een vreselijke ziekte die ons allemaal raakt. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn leven kanker, per jaar ruim 91 duizend mensen. Er sterven jaarlijks bijna 42 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee doodsoorzaak nummer één in Nederland.

Miljoenen mensen delen een droom: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. We doen er alles aan dit waar te maken. Wereldwijd werken wetenschappers naar die dag toe. Zo snel als zij kunnen. Zo snel als wij hen in staat stellen. We kunnen kanker onder controle brengen. Wij willen niet accepteren dat er zoveel mensen aan kanker lijden en er al te vaak aan overlijden. Ons doel: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Sta daarom vandaag nog op en help mee in de strijd tegen kanker .

De collectant van KWF Kankerbestrijding komt in de week van maandag 2 t/ m 7 september weer bij u aan de deur.

KWF Kankerbestrijding is te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab en aan het Keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving.
Wie de collectant mist, kan een gift overmaken op Rabobank 333.777.999, IBAN: NL23RABO0333777999. BIC code: RABONL2U, t.n.v. KWF Kankerbestrijding te Amsterdam.


Namens KWF Kankerbestrijding,

Jan van der Burg