De klus is geklaard

kantineverbouwingscommissie

De grote klus is geklaard en zo kon de kantine zaterdag 31 augustus feestelijk geopend worden

Na weken van praten en ideeën uitwisselen, zo van hoe zullen wij het gaan doen, is het  dan eindelijk zover.

Wij, en daar bedoel ik mee de verbouwingscommissie die voor dit doel in het leven is geroepen, met name (in volgorde foto): Ton, Ruud, Carla, Tom, Jokelien en Ria met als aanvulling een enthousiaste Koos waar wij zeker niet buiten hadden gekund.

De plannen waren rond en de aanbestedingen gedaan, zoveel mogelijk, bij Stompwijkse ondernemers.

Het grote werk kon beginnen. De commissie en diverse vrijwilligers zijn begin mei begonnen en op 31 augustus was de opening een feit. De vrijwilligers zijn hier dus 4 maanden elk vrij uur mee bezig geweest of het nu in de ochtend, middag of avond was, ze gingen door.

Daar heb ik, en met mij vele anderen, grote bewondering voor. Het is al vele malen gezegd,

harde werkers: Heel erg bedankt.

Ton Veenhof