Rabobank Sponsorfietstocht met kinderroute van 15 kilometer

Rabobank Sponsorfietstocht dit jaar met kinderroute van 15 kilometer!

Op zondag 22 september 2013 organiseert Rabobank Rijnstreek haar jaarlijkse Sponsorfietstocht. De Sponsorfietstocht is meer dan samen lekker fietsen, u fietst namelijk ook geld bij elkaar voor één van de 22 verenigingen of stichtingen uit Stompwijk en Zoeterwoude die zich dit jaar hebben aangemeld.  Nieuw dit jaar is het startpunt bij het Muziekcentrum Zoeterwoude en de speciale kinderroute van 15 kilometer. Liever een wat grotere uitdaging? Dan kunt u kiezen voor een route van 40 of 60 kilometer. Alle tochten voeren u door het Groene Hart met onderweg live muziek en poffertjes.

Iedereen kan meefietsen op zondag 22 september, van kleinkind tot overgrootvader.

Starten kan vanaf 09.00 uur en de uiterlijke starttijd is om 13.30 uur, de stempelposten sluiten om 16.00 uur.

Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 15, 40 en 60 kilometer en er zijn verschillende startlocaties waarvandaan u de tocht kunt beginnen. De vergoeding die deelnemers voor de vereniging van hun keuze bij elkaar fietsen bedraagt voor de 15 kilometer €3, de 40 kilometer levert €6 op en Rabobank Rijnstreek keert €10 uit aan mensen die de 60 kilometer willen trotseren.

Opstappunten Zoeterwoude Dorp en Rijndijk

Muziekcentrum Zoeterwoude, Schenkelweg 6 in Zoeterwoude dorp

(nieuw startpunt!)De Eendenkooi, Kooikersplein 1 in Zoeterwoude Rijndijk

Opstappunten Stompwijk

De Meerhorst, Klaverblad 13

Live muziek en poffertjes

Om de dag zo gezellig mogelijk te maken, staan er langs de route diverse muziekverenigingen om de deelnemers te vermaken met hun muzikale kunsten. In Alphen aan den Rijn kunnen de fietsers genieten van onder andere Shantykoor Het Groene Hart, Rock Vocals en Popkoor Mikado.  Om de energie op peil te houden staan er bij het  De Eendenkooi in Zoeterwoude Rijndijk en bij het Fr. van Eedenplein in Hazerswoude Rijndijk vrijwilligers van Rabobank Rijnstreek om de fietsers te voorzien van overheerlijke poffertjes.