Stichting Amigos

FIETS VOOR STICHTING AMIGOS – DOELNUMMER 71

Stichting Amigos doet al jaren mee voor het Goede Doel. Omdat de Rabobank ook dit jaar tot maximaal € 1.000,– uitkeert, hebben wij natuurlijk véél meer fietsers nodig. Hoe meer fietsers voor ons Doelnummer 71, hoe meer geld het oplevert.

Dus als je zondag 22 september nog niets op je programma hebt staan, dan is dit misschien ’n leuke invulling!! Nu maar duimen op goed weer.

Als lid van de toerclub TC doe ik een oproep aan alle leden. Kan Stichting Amigos weer op de B en C groepen rekenen, zoals vorige jaren?Ook doe ik een beroep op de fietsers van de A groepen om ’n keer voor ons goede doel te fietsen? Zoals jullie in het clubblad hebben kunnen lezen is de ingeleverde “oude” TC Toerfietskleding naar Bolivia gegaan. Linda kent ook de jongens, die in en rond Sucre dagelijks aan het trainen zijn voor de triatlon op landelijk niveau in ………….Stompwijkse fietskleding met de koetjes, zwanen en de drie molens. Leuk hè!! 

Alvast bedankt.

 

Doelnummer 71 !!!

 

Wij hopen op veel enthousiaste fietsers, die op ’n gezellige en sportieve manier geld bij elkaar fietsen voor Stichting Amigos.

U kunt gratis starten vanaf 09.00 tot 13.30 uur bij Sporthal De Meerhorst of één van de overige startpunten. Om 16.00 uur sluiten de stempelposten. U kunt kiezen uit de afstanden 15, 40 en 60 km.

Dit brengt voor Amigos respectievelijk € 3,00 – € 6,00 en € 10,00 op.                                            

Als u wilt fietsen door een mooi gebied van Het Groene Hart, dan is deze fietstocht beslist ’n aanrader.

U vult bij de start ons doelnummer 71 in en de Rabobank trakteert u onderweg op koffie, poffertjes en muzikale optredens.

Voor meer informatie: www.rabobank.nl/rijnstreek

Wees sportief en spring voor Amigos op de fiets!

 

Nog meer Amigos nieuws: de statiegeldbonnen actie  heeft in augustus

€ 40,95 opgeleverd bij de COOP.

Kaartavond is zaterdag 26 oktober en de Ladies Night op vrijdag 1 november. Later meer!

 

Ook zijn wij nu op facebook te volgen via www.facebook.com/stichtingamigos.stompwijk

Via deze pagina zullen we evenementen aankondigen en zal Linda af en toe vanuit Bolivia een berichtje plaatsen

 

Lia de Jong-Zwetsloot

Stichting Amigos