Klaverjassen zonder stress en zonder prijzen

Klaverjassen zonder stress en zonder prijzen

Ook dit seizoen gaan we, vanaf 4 oktober, weer beginnen met het klaverjassen in het Dorpshuis. We kaarten elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Aansluitend is er nog tijd voor een gezellige borrel. Vanaf 19.45 uur is de zaal open. De entree blijft € 2,—.

We hopen iedereen weer te zien en hebben ook altijd plaats voor nieuwe gezichten om aan te schuiven! Heb je nog nooit geklaverjast of ben je al wat gevorderd? Het maakt allemaal niet uit! Er is altijd wel iemand om wat uitleg te geven! Het gaat bij ons vooral om de gezelligheid. We kaarten zonder stress want er zijn toch geen prijzen te winnen!

Iedereen is van harte welkom om een keer mee te kaarten. Zegt het voort en haal je vrienden en kennissen uit die luie stoel. Er wordt ook niet geloot, dus je bepaalt zelf aan welk tafeltje je zit. Er zitten geen verplichtingen aan en er is altijd een plekje aan tafel. Dus kom eens kijken en doe gezellig mee! 

We zien je graag op 4 oktober!

Zijn er toch nog vragen, bel dan 071-5804172.

Anneke en Wilma