sam’s kledinginzamelingsactie

Doe mee met de kledinginzamelactie van Sam’s Kledingactie in Stompwijk en steun Cordaid Mensen in Nood!

 Op vrijdag 4 oktober vindt in Stompwijk de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan van 13.30 tot 16.00 uur uw gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij de auto van Sam’s.

 Kerkplein, Dr. van Noortstraat 88

 De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar de ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Dit najaar willen wij extra aandacht vragen voor een project van Cordaid in Zuid India. Het zuiden van India wordt met grote regelmaat getroffen door overstromingen en cyclonen. De slechte huizen van met name de kastelozen (Dalit) worden volledig vernield. Om mensenlevens te redden, bouwt Mensen in Nood samen met lokale organisatie Kalvi Kendra aan vijf nieuwe evacuatiecentra. 

Help ook mee; doneer je oude kleding bij Sam’s!  

Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten kunt u kijken op www.samskledingactie.nl of bellen naar 073-687 10 60.