Bardancing the Beatz

Bardancing Beatz

Afgelopen week waren wij 2 maal geopend

Op de vrijdag gaven wij het feest: Ladies Night.

Alle vrouwen kregen korting op deze avond, dit beloofde dus een mooie avond te worden. Rond de klok van 21:00 uur waren de deuren weer wagenwijd geopend. Niet veel later arriveerden de eerste gasten voor een geweldige avond. De dj`s toverden de beste beats uit de speakers, en iedereen had het toen ook waanzinnig goed naar zijn zin. Ook startte deze avond de voorverkoop van het feest: Proud To Be Fout, de kaarten vlogen als warme broodjes over de toonbank, ze zijn nog beschikbaar voor maar 5 euro per stuk. Helaas kwam ook aan deze mooie avond een eind. Iedereen verliet met een goed gevoel de Bardancing.

Verder waren we ook de zondag geopend. De voetbal werd gekeken en het afgelopen weekend besproken. Niet veel later nadat Feyenoord gehakt maakte van ADO, brak de avond los. Iedereen had het goed naar zijn zin en er werd lekker gedanst en gesjanst onder het genot van een drankje.

Aankomende week

Aankomende week zijn we alleen de zondag geopend. Zorg dat je hierbij bent want er is geen betere manier om je weekend goed af te sluiten dan met een lekker dansje en een drankje. Ook zijn er deze zondag weer kaarten te koop voor het feest: Proud To Be Fout ( 19 oktober) Zorg dus dat je een kaartje hebt, want OP=OP

Agenda

11 Oktober: Flirt Night / gratis entree

19 Oktober: Proud To Be Fout / Kaarten € 5,00.

26 Oktober: Gele Krattenfeest / 21+