Najaarsconcert fanfare Juliana

Zondag 3 november Najaarsconcert Fanfare Juliana

Mythen en Sagen  is dit jaar het thema van ons najaarsconcert. Traditioneel is dit het muzikale hoogtepunt van ons seizoen. Tijdens de repetities blijkt al dat we met het thema Mythes en Sagen prima uit de voeten kunnen. Er zal voor elk wat wils te beluisteren zijn. Zo zijn er spannende en bombastische stukken, maar het wordt ook dromerig en mysterieus.

Zoals altijd staan er bekende en minder bekende muziekstukken op onze lessenaar.  Een paar voorbeelden uit de selectie die onze muziekcommissie heeft gemaakt voor dit concert: De klanken van Harry Potter en die van Star Wars zal een ieder zeker herkennen. Het is natuurlijk ook leuk om je te laten verassen, en dat zal zeker gebeuren als u luistert naar Legend of a Mountain. Een spannend muzikaal verhaal over een legendarische berg “La Dent Du Chat”. Een berg in de Franse Savoie aan het meer van Bourget.

Het belooft dus weer de moeite waard te worden om op zondag 3 november te komen luisteren. Dus heeft u zin in een mooie muzikale zondagmiddag? Kom dan 3 november luisteren! Het concert begint om 15.00 uur in de St. Laurentius kerk in Stompwijk.

Na afloop is het Dorpshuis geopend voor een drankje.

Muzikale groeten, Fanfare Juliana